sanibel island

sanibel island

zondag 10 augustus 2014

Acclimatiseren



Dag 1:
                                        4
 
De eerste nacht waren we veel wakker en vroeg. We doen het rustig aan vandaag om te wennen aan het weer want het is behoorlijk warm, maar we klagen niet hahaha. we maken een lekker ontbijtje klaar en springen in het zwembad. We hadden ook onze eerste bezoeker in het zwembad nl een klein slangetje.
     _MG_8730_MG_8733
Vanochtend rijden we naar de Florida Mall en doen daar de eerste aankopen. Jade is geslaagd bij Victoria Secret en Oakley voor een custom zonnebril. Anita heeft een Ray Ban piloten bril en Patrick een Apple airport extreme! De tijd vliegt voorbij als je zo aan het shoppen bent.Owen heeft in de M & M`s store nog even snoepjes gescoord.
Rond een uur of twee gaan we nog wat boodschappen halen en komen in een fikse onweersbui terecht. Het spoelde behoorlijk en moesten rennen voor ons leven hahaha. Daarna thuis een late lunch genuttigd en het zwembad ingedoken.
 
 
 
Ook nog even langs de liquor store gegaan voor wat sterker drank. En zoals dat gaat hier in Amerika moet het in een bruine papieren zak gedaan worden zodat je buiten niet kan zien wat je gekocht hebt.
                                         DSC06514
 
`s Avonds wilde we bij TGI Fridays gaan eten maar daar was een wachttijd van ruim 40 min, dus besloten we naar de Cracker Barrel te gaan, deze zat er vlak naast. We hebben daar allemaal weer super lekker gegeten.
                                         DSC06519
Zo besluiten wij onze eerste dag in het zonnige Florida met af en toe een drup regen!
                                                 5
 
Groetjes van ons allemaal

1 opmerking:

  1. Wat een lekker groot huis met een super zwembad, mits die slang dan, als ik die zou zien dan zit ik op het eerste vliegtuig terug naar huis. Brrrrrrr.
    Lekker genieten met zn allen.

    BeantwoordenVerwijderen