sanibel island

sanibel island

maandag 11 augustus 2014

Disney`s Hollywood Studio`s

dag 2
                                              6


Vandaag zijn we naar het eerste pretpark van deze vakantie geweest Disney`s Hollywood Studio`s.
Gisteren hadden we de app gedownload voor de parken om ook de fastPasses vast te leggen.Toen konden we al geen fastPasses meer krijgen voor Toy Story ongelofelijk zeg.
Nu moet je gewoon dagen van tevoren passes aan gaan vragen terwijl je niet zeker weet of je dan wel wilt gaan. We besloten om er bij opening te zijn dus vroeg op en 8 uur op weg naar de studio`s. We waren er zo rond 8.30 en konden na een kwartiertje naar binnen en om precies 9 uur mochten we verder het park in.
We zijn gelijk naar Toy Story gelopen maar men wat een volk liep daar heen zeg ongelofelijk. Haast iedereen wilde daar gelijk in. Maar gelukkig ging het erg snel en zaten we na 20 minuutjes in de attractie en wat geweldig is die zeg.
Toen we hier 4 jaar geleden ook waren stond er ook een hele lange wachtrij en zijn we er niet in geweest. En blij dat we hem nu wel gedaan hebben.


                               
Na Toy Story richting de Tower of Terror gelopen daar was de wachtrij nog niet zo lang een minuut of 20.
 Manuela is er niet in geweest en heeft lekker gewacht buiten nu is dat niet erg omdat de WIFI perfect werkt in het park. Hierna naar de Rock 'n' Roller Coaster hier zijn we in de single riders line gaan staan en waren we eigenlijk zo aan de beurt.
De kinders en John zijn zelfs gelijk nog een keer geweest via deze weg. Zo hebben we toch al een hoop gedaan in weinig tijd. Het weer was wel erg benauwd en warm en we hebben alles lekker in de relax mode gedaan.


                                              _MG_8786

Na deze attracties zijn we verder het park in gegaan en hebben alles gedaan wat we wilden doen.De The Great Movie Ride,The Legend of Captain Jack Sparrow,Muppet*Vision 3D,Star Tours,Studio Backlot Tour.


 
We hadden gisteren nog wel FastPasses aangemaakt voor de Rock 'n' Roller Coaster en de Tower of Terror dit mochten we na 4 uur gaan doen.
Zo zijn we nog met zijn allen in de Rock 'n' Roller Coaster geweest en de rest nog een keer in de Tower of Terror.
Op dat moment kwam er ook weer een typisch Florida buitje over en omdat we alles gedaan hadden wat we wilden zijn we richting de Villa gereden.
Onderweg hebben we gegeten bij Millars Ale House hier hadden Anita en Patrick al een paar keer gegeten toen ze de laatste keer hier in Florida waren maar de rest nog niet. Wat een lekker eten daar zeg. Thuis nog even met zijn allen in het zwembad gesprongen en nu lekker aan het chillen.
Al met al weer een geweldige dag en ondanks dat het erg druk was in het park vonden wij de wachttijden erg meevallen. We hebben niet langer dan 30 minuten ergens voor in de rij gestaan.
 
                                                   7
 
Groetjes van ons allemaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten