sanibel island

sanibel island

dinsdag 12 augustus 2014

Disney’s Magic Kingdom


Dag 3
                                                        8
 
Vandaag zijn we naar Disney’s Magic Kingdom gegaan. Ook vandaag zijn we weer lekker vroeg op pad gegaan en stonden op de parkeerplaats goed vooraan zodat we niet met het treintje moesten maar naar de ingang konden lopen.
De monorail werkte nog niet dus moesten we met de Ferry naar het park.
 
_MG_8845_MG_8846                                             _MG_8848

Hier aangekomen ging het openings spektakel net beginnen en konden we even later het park in.
We zijn gelijk naar het nieuwe gedeelte gelopen voor de Seven Dwarfs mine train want hier voor zijn een week van te voeren al geen FastPasses voor te krijgen.
Nu was hij nog niet open omdat er een storing was en de rij was echt al ongelofelijk lang. Na een kwartiertje wachten ging hij toch draaien en kon de rij zich naar binnen verplaatsen.
Toen werd er al voor het einde van de rij 105 minuten wachttijd gegeven echt niet normaal zeg.
Maar toen het ging lopen waren we met een half uurtje aan de beurt. Het is een leuke attractie maar ik zou er geen 2 uur voor in de rij gaan staan dat vinden wij het niet waard.
Dan gaan we liever met zijn allen in de Big Thunder Mountain die vinden we allemaal veel leuker. Na de Seven Dwarfs zijn we het nieuwe gedeelte rond gelopen en in Enchanted Tales with Belle gegaan hier spelen ze de eerste ontmoeting na met Belle en het Beest en het publiek mag mee doen.
Erg leuk om te zien hoe kinderen hier van genieten op het laatst is Anita ook nog met Belle op de foto gegaan.
 
                                                      _MG_8889

Hierna zijn we richting Splash Mountain gelopen en toen kwam de eerste bui van vandaag net over toen we er net inzaten. Dus werden we nat van de attractie en het weer.
Owen en Anita zaten voor in en die kregen allebei de volle laag dus waren tot hun onderbroek nat.Gelukkig klaarde het weer weer op en droogde ze redelijk.
Hierna nog een aantal attracties gedaan en op laatst voor we de FastPasses van Pirates of the Caribbean konden gebruiken in de Big Thunder Mountain.
Jade wilde niet dus bleef buiten wachten nou dat had ze beter niet kunnen doen want toen wij binnen in de rij stonden ging het toch hard regenen (spoelen) dus zij was ook heel nat.
 
                                

Na de Pirates zijn we richting de villa gereden om daar ons op te frissen en dan te gaan eten bij Logans Road House.
Hier waren we allemaal nog niet geweest en wat een lekker eten zeg hier gaan we deze vakantie zeker nog eens eten. Toen een lekker ijsje gehaald onderweg bij Twistee Treat nou dat smaakte ons allemaal ook. Toen nog even de boodschappen bij de Wallmart en de derde dag zit er weer op.
Vandaag was het weer wat minder maar ook dat mag de pret niet drukken we genieten er allemaal erg van.

 
                                     9

Groetjes van ons allemaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten