sanibel island

sanibel island

zaterdag 16 augustus 2014

Disney’s Animal Kingdom

Dag 6
                                                13
 
Vandaag stond het Disney park Animal Kingdom op het programma. Hier zijn we 4 jaar geleden ook geweest en Owen wilde er graag weer naar toe. Weer op tijd ons bed uit gegaan en lekker ontbeten en toen op weg naar het park. We hadden vroege FastPasses kunnen krijgen voor de Dinosaur een ritje met een karretje waar je heen en weer word geschut in het donker op zoek naar de Dino.Voor we daar ingingen hebben John Jade Owen en Anita ook nog in de Primeval Whirl gezeten een korte achtbaan waar je tijdens de rit steeds rond draait.
_MG_9059_MG_9061_MG_9066_MG_9067

Toen de Dinosaur met zijn allen in gegaan. Na de Dinosaur zijn we gaan afkoelen in de Kali River Rapips een waterattractie waar je misschien nat kan worden maar ook gewoon doorweekt uit kan komen. Nou dat hebben ze geweten Jade,Owen,Anita en Patrick kregen de volle laag en waren tot hun onderbroek doorweekt. Manuela en John die kwamen er goed vanaf alleen een beetje nat.

                                             _MG_9094
                                          
Hierna naar de Expedetion Everest gegaan waar we ook zo in konden met de FastPasses een achtbaan die ook een stukje achteruit gaat in het donker. Blijft een leuke achtbaan maar voor de meeste voor een keer Owen wilde nog een keer en die is samen met John nog een keer gegaan via de single riders line toen waren ze ook zo aan de beurt.

                                                     _MG_9087
 
We hebben lekker het park door gelopen langs de  Maharajah Jungle Trek waar we de tijger en andere dieren hebben gezien. Ook door een vogel verblijf gegaan wat Jade niet erg leuk vind die had alles wat vliegt dus die was er snel uit.
Toen we daaruit kwamen even gaan zitten om wat te eten toen kwam er toch een vreselijke onweersbui over ons heen echt hele flinke klappen en veel regen.
Gelukkig zaten we onder een afdakje en konden we lekker blijven zitten om te schuilen. Toen de bui weer over was zijn we in de Kilimanjaro Safaris gegaan een jungle ride langs verschillende dieren die daar in verblijven zitten en los lopen.
Zo hebben we heel veel dieren gezien de foto`s zeggen genoeg we moesten ook nog even wachten want een giraf had geen zin om van de weg af te gaan. En die moest door een ander met een vers blaadje weggelokt worden. We hebben alleen de leeuwen niet gezien die lagen op plekken waar wij ze niet zagen.
 
Hierna nog door de Pangani Forest Exploratin Trail gelopen waar je ook weer heel veel dieren ziet. Ook de gorilla’s waar bij er een jong was van 5 dagen oud erg leuk om te zien.
Na deze dieren vonden wij het wel genoeg en zijn we het park uit gegaan.
Bij thuiskomst hoorde we een hele hoge piep en bleek dat een van de zwembad alarmen aan stond deze heeft waarschijnlijk storing gehad met de onweersbui. Gelukkig kon het gemaakt worden en na een klein uurtje was de piep weer weg.
Alleen deed het internet het ook niet.
Er kwam later een elektricien alleen die kon het internet ook niet maken en nu moet er een cable guy voor komen alleen kan dat zaterdag pas.
Later gaan eten bij de Texas Roadhouse en nog een ijsje toe bij de Twistee Treat was weer een leuke dag.


nu vrijdagavond geprobeerd op een ander wifi in te loggen en dat ging daarom nu het blog pas erop kunnen zetten.


                                              2


groetjes van ons allemaal

1 opmerking:

  1. Jullie hebber er wel een topdag opzitten. Ik vind het ook een erg leuk park, maar ik vind eigenlijk alle parken wel super! en wat een mooie foto's.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen