sanibel island

sanibel island

zaterdag 16 augustus 2014

Verjaardag en Shoppen

Dag 7
                                                              12
Vandaag is Manuela Jarig Hiep Hiep Hoera
Jade heeft stiekem ballonnen en slingers meegenomen uit Nederland en Anita en Patrick hebben  gisteren avond de kamer versiert.
S’morgens is Anita samen met Jade naar de Publix gereden om een Cupcake en een taartje te kopen.


IMG_20140815_073710IMG_20140815_073735IMG_20140815_073839 


De Cupcake bij het ontbijt voor de helft opgegeten erg machtig maar wel lekker.Anita en Jade hadden verjaardagskaarten meegekregen vanuit Nederland, dat vond Manuela erg leuk.
Ook hebben we gezongen.
Omdat het weer vandaag slecht zou worden,we hadden in de morgen heel veel onweer over ons heen gekregen, hebben we maar besloten om niet naar een pretpark te gaan.
We wilde eigenlijk naar Seaworld gaan.
We zijn richting de Mall of the Milania gereden daar was het nog lekker rustig.
We hebben op ons gemak langs alle winkels gelopen en in de Macy’s heeft Anita een luchtje gescoord en Patrick een mooi horloge.
Ook is Anita nog geslaagd bij de Victoria Secrets.
Hierna zijn we nog richting de Premium Outlets aan de International drive gereden en daar is Manuela geslaagd voor haar kadootje. Ze wilde graag een nieuw horloge en dat is gelukt bij de Fossil.

                                      IMG_20140815_181756
Ze is er erg blij mee. Voor Owen geslaagd bij de Levis voor nieuwe broeken en Jade heeft eindelijk haar Timberland schoenen die ze zo graag wilde (foto volgt later).
 
                                
  
Hierna richting de villa gereden en gelijk onderweg gegeten bij de Logans roadhouse dit was ons vorige week erg bevallen en zodoende daar weer heen gegaan.
Thuis geprobeerd om op het internet van de buren te komen zodoende nu even op een illegaal netwerk we hopen dat we morgen gewoon weer in onze villa internet hebben.
 
                                       14van ons allemaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten