sanibel island

sanibel island

dinsdag 19 augustus 2014

Universal Studio’s en Island of Adventure

Dag 10
                                      18


Vandaag was het tijd om onze vouchers van Universal in te wisselen voor de echte kaartjes.
Weer lekker op tijd ontbeten en op tijd naar de parken gereden daar was het alweer aardig druk.
We zijn eerst naar de Universal Studio’s gegaan omdat ze daar een nieuw stuk van Harry Potter hebben. OP weg daarheen zijn we eerst met zijn allen in de Mummy gegaan omdat hier helemaal geen rij stond.
Daarna op weg naar Daigon Alley nou daar was het weer heel erg druk het drukste deel van het park maar wat is het geweldig om te zien hoe ze dit weer gemaakt hebben zeg.
We wilden in Harry potter and the escape from Gringotts maar die was nog niet open omdat ze een storing hadden en we hoorde al dat de wachttijden hiervoor erg lang elke keer zijn.
 


We zijn op ons gemak door de Alley gelopen en wat gefilmd en gefotografeerd. Daarna richting de Man in Black gelopen hier was ook geen wachtrij we konden zo naar binnen blijft ook een leuke attractie om te doen.
Hierna naar de Simpson ride Patrick en John wilde er niet in dus de rest ging wel en ook hier geen wachtrij we waren zo binnen.

 
                                                _MG_9607

Daarna lekker rond gelopen en naar ET gegaan en zo naar de nieuwe attractie van de Transformers. We zijn daar via de single riders line ingegaan en waren er zo weer uit ook leuk om te doen. Toen iedereen nog een keer wilde behalve Jade en Manuela kreeg ook deze een mankement en moest iedereen uit de rij maar ze kregen er wel een express pas voor terug om nog een keer te komen of ergens anders te gebruiken.


 


Nu wilde ze in de Rock It en daar stond wel een hele lange wachtrij dus hebben ze hem daar voor gebruikt alleen ging Jade hier wel in en bleef Anita en Manuela wachten.Zo hadden we al heel wat gedaan in de ochtend.
Hierna wat gaan eten en John en Owen gingen nogmaals in de Mummy deze keer ook via de single riders line en ook die waren zo weer terug.
Toen zijn we naar de Hogwarts Express gelopen om zo naar Island of Adventure te gaan. Erg makkelijk zo en dat hebben ze ook erg leuk gemaakt net of je er echt in zit.


 


In dit gedeelte van Harry Potter was het ook druk maar de wachttijden vielen mee we zijn gelijk naar de The Forbidden Journey gegaan en omdat we hier allemaal al eerder in geweest zijn, zijn we ook hier met de single riders line gegaan. Totaal geen wachttijd zo eenmaal eruit zijn we behalve Jade en Patrick er gelijk weer ingegaan.
Hierna vonden we het allemaal wel welletjes met de parken want het was weer erg warm en we gaan zeker nog een keer deze vakantie. En we waren allemaal toe aan een duik in het zwembad.
Lekker naar de villa gereden en allemaal het water ingedoken. Vanavond weer gegeten bij Cracker Barrel allemaal weer lekker gegeten en daarna nog een lekker ijsje van Twistee Treat.
Zo we hebben weer een leuke dag gehad en allemaal weer erg genoten.


 
                                         19
Groetjes van ons allemaal

1 opmerking:

  1. Al weer wat kilometertjes gemaakt vandaag, Universal blijft ook een geweldig park!
    Cracker Barrel.... lekkerrrrr! Kan bijna niet wachten tot over anderhalve week, zitten wij n.l. ook weer in Florida;-)
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen